top of page

Win een fotoshoot tijdens zonsondergang Landgraaf

Als je nu naar mijn Facebook pagina gaat : https://www.facebook.com/ByFab-Fotografie

Kun je je opgeven voor een hele gave winactie!

Lees hieronder meer:

Wil jij graag een fotoshoot winnen? Ja? Dan lees gauw verder!

Voor de uitbreiding van mijn portfolio, wil ik heel graag een fotoreportage gaan maken tijdens de zonsondergang. Lijkt jou dit, net als mij, ontzettend gaaf? Dan zou ik het heel leuk vinden als jij je zou opgeven voor deze reportage!

Voor je gezin, zwangerschap of samen met je geliefde.

Er zijn een paar voorwaarden aan de fotoshoot;

De fotoshoot zal in overleg plaatsvinden in de maand juli, hier in zuid-limburg. De fotoshoot zal het 's avonds plaats vinden. Mochten er kinderen op de foto gaan, hou hier dan rekening mee. Je krijgt van mij 2 afdrukken van de fotoshoot én 2 foto's digitaal.

Daar tegenover staat; Dat ik de foto's mag gebruiken, ter promotie en reclame op Facebook, Instagram en mijn website.

Wat moet je doen om kans te maken hierop?

🌅 Like mijn Facebook pagina 🌅 Vertel in een korte zin met wie je deze fotoshoot wilt doen 🌅 Like dit bericht

Tag gerust anderen, die dit ook leuk zouden vinden.

Op vrijdag 29 juni 2018 maak ik de winnaar bekend.

Fijne avond!

Liefs, Fabiënne <3

Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Black Facebook Icon
  • Instagram Social Icon
bottom of page