top of page

Newbornshoot Kerkrade Nivá

Alweer 2 weken geleden dat ik bij lieve kleine Nivá ben geweest!

Wauw, wat een flinke bos haar heeft ze!

Om zelf gewoon jaloers op te worden. Prachtig!

Papa was haar nog een flesje aan het geven. Ondertussen ben ik alles op gaan bouwen. En wat deed ze het goed! Ze was heerlijk op haar gemak en ze vond het allemaal prima. Toen we foto's gingen maken van haar zonder kleren, vond je dat niet zo fijn. Ik vroeg aan papa en mama of ze een föhn hadden.

!Uiteraard op de zachtste stand en op een flinke afstand!

Zodra de föhn aangezet werd, sliep je! Wauw! Dit was zo mooi om te zien <3 Ook papa en mama waren ervan onder de indruk ;-) Nadat alle foto's klaar waren zonder kleren, mocht je weer lekker warm aangekleed worden. We hebben nog een paar foto's bij papa en mama op bed gemaakt! En ook deze waren wederom prachtig <3

Ik kijk terug naar weer een prachtige newbornshoot!

Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Black Facebook Icon
  • Instagram Social Icon
bottom of page