top of page

Fotoshoot Brunssummerheide Ima

Hallo Ima... Maar Ima had even geen zicht voor mij, ze zag iets anders wat haar aandacht als eerste trok. Eigenlijk logisch ook, want ja mensen zie je vaak genoeg. Paardjes daarentegen die kom je niet snel tegen en al helemaal niet van z贸 dichtbij.

Ima trok gelijk haar stoute schoenen aan en liep op de paardjes af. Want ja die kans laat ze niet aan zich voorbij gaan. Tuurlijk mocht ze de paardjes even aaien! En toen... had ze uiteindelijk t贸ch oog voor mij gekregen 馃槉

Pfieuw gelukkig maar want anders kon ik weer naar huis toe.

Eerst hebben we een stuk gelopen naar de rode beek. Daar aangekomen, was er helemaal niemand! Wat een luxe, daar moesten we toch even gebruik van maken.

Meteen de eerste mooie foto's van Ima en haar papa en mama gemaakt! Ook van Ima alleen, ze wist precies wat ze wel en wat ze niet wilde. Helemaal niet erg, als Ima zegt we doen het zo, doen we het zo. En daar zijn dan ook de mooiste plaatjes uit voort gekomen. Na anderhalf uur, was ze er dan ook helemaal klaar mee. Ook dat is niet erg, want ik wist dat ik al hele mooie foto's gemaakt had. Op de terugweg naar de auto, heb ik stiekem nog wat plaatjes mogen en kunnen schieten 馃槉

Ik had dan ook een enorme luxe aan keuze van foto's. Zoals gewoonlijk kon ik weer geen keuze maken tussen de leukste foto's...

Trots op Ima, wat heeft ze het toch goed gedaan! Maar ook op haar papa en mama, die het ook super goed gedaan hebben!

Lieve Ima, het was heel erg gezellig! <3

Liefs, Fabi毛nne <3

Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Black Facebook Icon
  • Instagram Social Icon
bottom of page