top of page

Cakesmash Minnie mouse Hoera 1 jaar Fotoshoot

Elke klant kiest zijn/haar eigen thema uit.

Samen gaan we op zoek naar een setting die bij jullie past, maar ook bij mijn stijl van fotograferen past.

Ik zorg dat de setting volledig op jullie wensen is afgesteld.


Jullie hoeven nergens voor te zorgen.

Ik overleg met Pien voor de juiste taart, in de goede kleuren, zodat alles mooi op elkaar afgestemd is.


Het enige dat jullie mee moeten nemen is, kleding voor de portretsessie en de cakesmash (ik heb zelf ook kleding in de studio die gebruikt mag worden ;-) ) een omslagdoek/handdoek voor na het badje, een zakje voor de "vuile kleertjes". Eventueel voor jezelf reserve kleding, want ik kan niet beloven dat je zonder taart op je kleding naar huis kunt gaan ;-P


Zie hier het resultaat van de cakesmash van Minnie mouse <3

コメント


Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Black Facebook Icon
  • Instagram Social Icon
bottom of page