top of page

Bruidsfotografie

Rachella & Mitchell Fotoshoot (178).jpg

Gefeliciteerd met het geven van het ja-woord om te gaan trouwen!

Wat een bijzondere stap in jullie leven.

Het is voor mij een enorme eer om deel uit te maken van jullie mooiste dag en deze onvergetelijke momenten vast te leggen.

Jullie trouwdag is een viering van liefde, eenheid en belofte, en ik sta klaar om al die bijzondere details, emoties en de prachtige locatie vast te leggen.

Het is mijn passie om jullie verhaal te vertellen door middel van beelden, zodat jullie deze herinneringen voor de rest van jullie leven kunnen koesteren.

Ik kan me voorstellen dat jullie al beginnen weg te dromen over de dag, en ik ben net zo enthousiast om alles van jullie te horen. Of het nu gaat om specifieke ideeën, bepaalde momenten die jullie willen vastleggen, of gewoon jullie visie op de perfecte trouwdag, ik ben er om te luisteren en ervoor te zorgen dat ik jullie wensen weerspiegel in de foto's.

Jullie kunnen al snel een preview verwachten, meestal binnen 48 uur na de trouwdag!

Het delen van deze preview met familie en vrienden voegt zeker nog meer vreugde toe aan het moment.

Tussen de 6 tot 8 weken zijn alle foto's klaar, en in die tijd neem ik de nodige zorg om elke foto te bekijken en te bewerken.

Mijn doel is om ervoor te zorgen dat jullie de allerbeste foto's ontvangen, die de bijzondere momenten van jullie trouwdag perfect vastleggen.

Ceremonie  (103).jpg
Aankleden Jessica z-w   (3).jpg

Een kennismakingsgesprek is erg prettig.

Het geeft ons de kans om elkaar te leren kennen en jullie wensen te bespreken.

Jullie trouwdag moet immers perfect worden vastgelegd volgens jullie visie.

Tijdens dit gesprek kunnen we ook de details van de dag doornemen en eventuele specifieke ideeën bespreken die jullie in gedachten hebben.

Het is volkomen begrijpelijk als jullie het idee van voor een camera staan een beetje vreemd vinden.

Om die reden raad ik een love-shoot aan. 

Deze sessie biedt niet alleen een geweldige kans om prachtige foto's van jullie samen te maken, maar het stelt ons ook in staat om elkaar beter te leren kennen.

Tijdens de love-shoot kunnen jullie alvast wat "oefenen" voor de camera, en het geeft mij de gelegenheid om te begrijpen wat voor jullie belangrijk is en welke stijl het beste bij jullie past.

Het is een ontspannen en leuke manier om de spanning weg te nemen en vertrouwd te raken met het idee van gefotografeerd worden.

Privacy is voor mij heel belangrijk, als jullie meer voorbeelden van mijn werk willen zien.

Ik mag helaas niet alle foto's online publiceren, maar ik zou ze graag persoonlijk aan jullie laten zien tijdens een kennismakingsgesprek.

Dit geeft ons de kans om samen te praten over jullie verwachtingen, wensen en eventuele specifieke ideeën voor de trouwreportage.

Laat me weten wanneer het jullie uitkomt voor een kennismakingsgesprek, en ik kijk ernaar uit om samen een prachtige herinnering te maken!

Hieronder staan pakketprijzen, dit zijn indicatieven prijzen. Voor een passende offerte op maat afgestemd op jullie wensen, maak ik graag een afspraak met jullie.

Liefs, Fabienne

Rachella & Mitchell aankleden (73).jpg
Fotomoment  (51).jpg

Pakket Zilver

8 uur fotograferen

 

Foto's bewerkt in 1 stijl in kleur en zwart/wit

 

Alle digitale HR bestanden digitaal

 

Fotoalbum 20x30

10 pagina's

Exclusief eventuele reiskosten

€1275

Ceremonie  (43).jpg

Pakket Goud

10 uur fotograferen

 

Foto's bewerkt in 1 stijl in kleur en zwart/wit

 

Alle digitale HR bestanden digitaal

 

Fotoalbum 30x30

10 pagina's

Exclusief eventuele reiskosten

 

€1525

Fotomoment  (69).jpg
bottom of page