top of page
Fabienne (12).jpg

Over ByFab Fotografie

Ik ben Fabienne Hoeksma, een enthousiaste fotograaf woonachtig in Landgraaf.

Mijn reis in de wereld van fotografie begon als een liefdevolle hobby en bloeide uit tot een vervullende carrière die mijn leven heeft verrijkt.

 

Samen met mijn allerliefste man, David, delen we de vreugde van ouderschap met vier levendige kinderen die ons huis gevuld hebben met liefde, gelach en onvergetelijke momenten.

In deze prachtige chaos van ons gezinsleven is mijn passie voor het vastleggen van kostbare momenten is ontstaan.

Sinds 2018 ben ik actief als fotograaf en heb ik me gespecialiseerd in newbornfotografie, zwangerschapsfotografie en cakesmashfotografie.

Mijn liefde voor het vastleggen van de puurheid en tederheid van pasgeboren baby's heeft mijn hart gestolen.

Elke fotosessie is voor mij een kans om de magie van nieuw leven te vangen en ouders een blijvende herinnering te bieden aan die kostbare eerste dagen.

Wat begon als een persoonlijke hobby, groeide al snel uit tot een professionele roeping.

Ik ben dankbaar voor de mogelijkheid om mijn passie om te zetten in een beroep en deel uit te maken van de bijzondere momenten in het leven van anderen.

Naast mijn specialisaties in newbornfotografie, zwangerschapsfotografie en cakesmashfotografie, geniet ik er ook van om gezinnen,

families en huwelijken vast te leggen.

Elk moment is uniek, en ik streef ernaar om de echtheid van relaties en de vreugde van samenzijn in mijn beelden vast te leggen.

Mijn werk is niet alleen een weerspiegeling van mijn technische vaardigheden maar ook van mijn toewijding aan het creëren van een comfortabele en ontspannen omgeving voor mijn klanten.

Ik geloof dat de beste foto's voortkomen uit echte emoties en authentieke connecties.

Dankbaar voor het feit dat ik mijn passie mag delen, kijk ik ernaar uit om nog vele jaren mooie momenten vast te leggen en mijn klanten te helpen hun verhalen te vertellen door middel van beeld.

 

Als je op zoek bent naar een fotograaf die jullie speciale momenten met liefde en aandacht vastlegt, ben ik er helemaal klaar voor.

Liefs, 

Fabienne Hoeksma

Fabienne (7).jpg
Fabienne (43).jpg
Fabienne (27).jpg
Fabienne (28).jpg
AR5A1081..jpg
bottom of page