top of page

Milestone

Evi ByFab Fotografie (29).jpg

"Een mooi moment om even stil te staan
en te genieten van elk moment"

Een Milestone Fotosessie is voor ons niet zomaar een fotosessie; het is het vastleggen van belangrijke mijlpalen en het creëren van een herinnering voor het leven. 
Elk moment, van de eerste glimlach tot de ontdekkingsreizen, verdient het om met liefde te worden vastgelegd.

Met liefdevol geduld neem ik ruim de tijd om de persoonlijkheid van jullie kleintje te vangen, om de schattige en unieke eigenschappen te laten stralen. De spontane, hartverwarmende momenten vast te leggen die het karakter van jullie baby weerspiegelen.

Elke fotosessie is uniek, waarbij ik streef naar beelden die niet alleen de fysieke groei van jullie kleintje vastleggen, maar ook de liefde en het geluk dat jullie als ouders ervaren.

Evi (19).jpg
Cakesmash Evi (5).jpg

Hier is een kijkje in wat je kunt verwachten:

 1. Newbornsessie: We beginnen vaak met een newbornsessie, kort na de geboorte van je baby. Dit legt de eerste dagen van puurheid en tederheid vast.
   

 2. 3 Maanden: Bij ongeveer 3 maanden beginnen baby's al meer interactie te tonen. We vangen die schattige lachjes en ontluikende persoonlijkheid.
   

 3. 6 Maanden: Tijd voor de zogenaamde "tummy time" en misschien de eerste zittende foto's. We vangen de groeiende nieuwsgierigheid en ontdekkingen.
   

 4. 9 Maanden: Op dit punt zijn sommige baby's al in staat om te zitten of zelfs al te staan. We vieren deze mijlpaal met speelse foto's.
   

 5. 1 Jaar - Cake Smash: De eerste verjaardag is een bijzondere gelegenheid. We vieren dit met een leuke cake smash fotosessie. Een kans voor je kleintje om lekker te smullen en te genieten van een taart, terwijl wij al die kostbare momenten vastleggen.

Ben jij klaar om het eerste levensjaar van jullie kleintje vast te laten leggen? 
Ik weet zeker dat we er samen een heel mooi jaar van maken!
Ik verheug me om jullie te zien in mijn fotostudio.

 

Liefs, Fabienne

Evi ByFab Fotografie (36).jpg

Uitgebreide Newbornfotosessie 

(Pakket Goud Newborn)

3 Maandensessie

6 Maandensessie

9 Maandensessie

1 jaar uitgebreide Cakesmash

(Pakket Goud Cakesmash)

Van €1275 voor €1150

Prijs Milestone pakket

bottom of page